dimarts, 27 d’agost del 2013

Estem sols?



L'univers és molt gran, això ens fa pensar que si a la Terra hi ha vida, a un altre indret de l'espai també hi pot haver. Som els únics d'aquest univers? O potser tenim companyia viva més a prop del que creiem? Aquestes qüestions i més, avui a l'univers a les teves mans. 


La humanitat, fins fa ben poc, creia que era impossible l'existència de vida extraterrestre. Actualment,però, som capaços d'entendre que la vida pot existir més a prop del que creiem.

Assimilar que la vida extraterrestre és diferent, o potser no...


Si parem a rumiar el concepte de vida per nosaltres, pot resultar molt difícil arribar a pensar que pot haver alguna cosa. Però si entenem que l'existència de vida pot ser molt diferent, llavors és fàcil creure pot haver vida desconeguda.

Altres teories i pensaments científics afirmen que pot haver éssers semblants als humans a altres punts de l'espai. Això es degut, a que l'evolució que nosaltres hem patit és bàsicament semblant.


Extraterrestre (Mars Attack)

Senyals i indicis de vida extraterrestre

Moltes vegades persones d'arreu del món afirmen haver vist fenòmens paranormals relacionats amb extraterrestres. Un dels més importants va ser la senyal "Wow". Aquest va ser captat l'any 1977 per un ordinador. Encara no es sap si va ser emès per extraterrestres o bé, per alguna interferència propera a l'indret. 

Algunes persones afirmen haver vist amb els seus mateixos ulls extraterrestres. Però també cal destacar que es corren rumors sobre l'existència d'un alien a l'àrea 51.

En conclusió, al llarg d'aquest segle passat i l'actual, s'ha afirmat nombroses vegades la presència de vida exterior tant a la Terra com a l'espai. Definitivament,  fins que no ens atrevim a sortir del nostre amagatall, la Terra, no aprendrem res.




Senyal Wow!


I bé? Tu què creus sobre la vida extraterrestre?



Frase Cèlebre:

"Si fuéramos los únicos en este Universo, sería un gran desperdicio de espacio"

Carl Sagan



1 comentari:

  1. Potser n'hi ha, potser no. Però seria una casualitat molt gran que estiguessim sols. Si n'hi ha. no crec que siguessin els típics homenets verds amb ovnis de colorins. Però mai se sap...

    ResponElimina